Stiegler Advokatfirma

Advokat Stiegler startet sin virksomhet i Bergen i 1889. Han kunne alt. Det er ingen advokater som kan alt i dag. Verden og jussen har blitt så mye mer kompleks. I dag er advokatene i Stiegler Advokatfirma spesialister på sine fagfelt for at du skal få den beste hjelpen, når du trenger det. 

I 2018 fusjonerte Stiegler Advokatfirma med Advokatfirmaet Wesenberg, Komnæs & Sætre, og firmaet utviklet seg til et moderne firma med store vekst- og utviklingsambisjoner. I dag er Stiegler Advokatfirma et av Bergens største fullfaglige advokatfirma med over 20 advokater.

God kvalitet - til et lavere kostnadsnivå

 På kvalitet er Stiegler et alternativ til de store og nasjonale advokatfirmaene, men med et lavere kostnadsnivå. Med våre vilkår bli spesialisert juridisk rådgivning også en mulighet for mellomstore og mindre bedrifter.  Gjennom vår samarbeidsavtale med NHO får NHOs medlemsbedrifter gunstige betingelser.  Stiegler bistår også stadig flere større virksomheter innen våre kjerneområder. 

Stiegler Situasjonsbilder_115- sRGB_Foto Veronika Stuksrud _

Private

Privatpersoner benytter juridiske tjenester mer sporadisk enn næringslivet. Det kan være vanskelig å velge mellom det store antallet advokatfirmaer. Vi mener at også private skal ha det beste. Som privatperson nyter du godt av vårt fullfaglige kvalitetstilbud til fornuftige priser.

Offentlig

Stiegler fortsetter tradisjonen med å være en fortrukken leverandør av advokattjenester for et stort antall kommuner i Vestland. Bredden i vår kompetanse gjør at vi kan bistå kommuner innenfor de fleste fagområder.

Vestland – først og fremst

Stiegler er et vestlandsfirma. De som bor og driver virksomheten sin her har alltid høyest prioritet.